Virkelighedsmanipulation

Virkelighedsmanipulation

Man skal være jounalist for ikke at forstå den dybe alvor i Jeppe Nybroe – sagen!
Indtil for få år tilbage holdt medieverdenen hånden over hinanden, for at beskytte den grundlæggende magtposition, som den 4. statsmagt. Heldigvis! -er denne nærmest loge-agtige adfærd brudt, ved at medierne afslører hinanden. For sandheden er den, at INGEN andre i dette samfund, har kunnet komme medierne til livs. De er gennem årene sluppet afsted med en lang række manipulationer, for at skabe “historien”! – af forretningsmæssige årsager. Det er meget længe siden, at de ophørte med reel nyhedsformidling, det er i dag rendyrket forretning, hvor alle tricks og midler gælder.

Men ingen har til dato turdet sætte spørgsmål ved lødigheden og rigtigheden af frygt for at blive personligt forfulgt og udstillet i den offentlige gabestok.


Derfor er det befriende at jagten på forretning fører til indbyrdes afsløringer.

Det er også godt fordi, at manipulationens natur ikke har nogen grænser. Når først grænsen er overtrådt én gang er der fri bane til det uendelige. Her kan moral og etik veksles i kroner og ører.


Derfor er det så alvorligt, når en journalist, som nærmest har opnået en uangribelig idolstatus, afsløres i grov manipulation.


Det tåler vi ikke! Det gør vi ikke fordi, at han er den eneste vi burde kunne have tillid til, da han har medvirket til at så tvivl om alle andre kontstanter i vores samfund, herunder domstole, folkevalgte, erhvervsliv mm.

​Medierne har gennem de sidste mange år gjort alt stof til vinder/taber og eller skurke/helte stof, hvor “vinklen” på historien sættes efter et sensationskriterie.

Det opleves helt specifikt i den dialogform og kameraføring, som anvendes under disse indslag. Det er mange år siden vi har oplevet et reelt interview. Journalister interviewer ikke mere – de afhører med henblik på en tilståelse til den sandhed, som de selv har defineret.

Det er usmageligt og dybt manipulerende – og vi skal ikke finde os i det! Vi har krav på ordentlig troværdig og seriøs nyhedsdækning, hvor sagen er i fokus fremfor journalisternes selviscenesættelse som “kendisser”. Nu er Jeppe Nybroe røget i fælden, men prøv at gå magasinet “kontant” og “ugens profil” efter i sømmene, så vil man sikkert finde andre og lige så alvorlige manipulationer.​

Forretningsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder samarbejde og sparring til forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. HAUGAARD Development ApS tilbyder forretningsudvikling i Bangladesh herunder samarbejde med Danida og den Danske Ambassade i Dhaka.​

Organisationsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder nye innovative udviklingsprogrammer til organisationen, ledelsen og medarbejderne. Virksomhedsledere, der har modet, viljen og ambitionen til at gå nye veje, kommer foran konkurrenterne.

Foredrag / coaching

​HAUGAARD Development henvender sig til organisationer, ledere og medarbejdere, der har brug for en moden, erfaren og kvalitativ sparring på både livs- og arbejdssituation. HAUGAARD Development ApS tilbyder foredrag om fremtidens ledelse, fremtidens organisationsudvikling og personlig udvikling.

Rekruttering

​HAUGAARD Development samarbejder med Signium International A/S, der er repræsenteret i mere end 50 lande. Vi tilbyder Search & Selektion til virksomhedens nøgleposter. HAUGAARD Development ApS anbefaler virksomheder at benytte sig af eksterne professionelle kompetencer til at finde virksomhedens nøglemedarbejdere.

HAUGAARD DEVELOPMENT IVS​

​v. Torben Haugaard

Gl. Frederiksborgvej 30

3200 Helsinge

Danmark

Tel.: 40 68 48 40

info@haugaarddevelopment.dk