Om HAUGAARD Consult ApS

​HAUGAARD Development – det naturlige og personlige partnerskab!

Torben Haugaard har med sine mange år på ledende poster i dansk erhvervsliv og sin erhvervspsykologiske og pædagogiske baggrund en god realistisk og pragmatisk tilgang til de udviklings- og forandringsprocesser som alle virksomheder løbende skal igennem.

Målsætning

HAUGAARD Development har som mål på et personligt og autentisk grundlag, at bistå virksomheder og organisationer med at skabe de nødvendige forandringer, der skal til for at opnå forretningsmæssig balance og vækst.

Mission

HAUGAARD Development vil skabe forretningsmæssige sunde virksomheder, hvor ledere og medarbejdere trives og udvikles.

HAUGAARD Development ApS har derfor specialiseret sig i programmer, der gennem optimal anvendelse af virksomhedens menneskelige ressourcer og forretningsmæssige relationer, sikrer de bedste beslutninger – ved at forene det forretningsmæssige og det menneskelige.

Samarbejdsformen

HAUGAARD Development arbejdsform bygger på den samarbejdende virksomheds autentiske situation. De enkelte udviklings- og træningsprogrammer tilpasses således ved kontraktindgåelse den konkrete samarbejdsparts ønsker og behov.

HAUGAARD Development har mange års erfaring med at arrangere projekter i bl.a. Danmark, Sverige og Island.

Samarbejdsforventning

HAUGAARD Development stiller krav til sine samarbejdspartnere om reelt engagement og vilje til forandring.

Konsulenter

Torben Haugaard, Torben Thaulow og Judith Molnar.​

Forretningsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder samarbejde og sparring til forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. HAUGAARD Development ApS tilbyder forretningsudvikling i Bangladesh herunder samarbejde med Danida og den Danske Ambassade i Dhaka.​

Organisationsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder nye innovative udviklingsprogrammer til organisationen, ledelsen og medarbejderne. Virksomhedsledere, der har modet, viljen og ambitionen til at gå nye veje, kommer foran konkurrenterne.

Foredrag / coaching

​HAUGAARD Development henvender sig til organisationer, ledere og medarbejdere, der har brug for en moden, erfaren og kvalitativ sparring på både livs- og arbejdssituation. HAUGAARD Development ApS tilbyder foredrag om fremtidens ledelse, fremtidens organisationsudvikling og personlig udvikling.

Rekruttering

​HAUGAARD Development samarbejder med Signium International A/S, der er repræsenteret i mere end 50 lande. Vi tilbyder Search & Selektion til virksomhedens nøgleposter. HAUGAARD Development ApS anbefaler virksomheder at benytte sig af eksterne professionelle kompetencer til at finde virksomhedens nøglemedarbejdere.

HAUGAARD DEVELOPMENT IVS​

​v. Torben Haugaard

Gl. Frederiksborgvej 30

3200 Helsinge

Danmark

Tel.: 40 68 48 40

info@haugaarddevelopment.dk