Ydelser

HAUGAARD Development tilbyder en række ydelser indenfor udvikling af ledere, medarbejdere og organisationer.

Listen af ydelser kan se lidt overvældende ud, men tag det blot som et udtryk for, at HAUGAARD Development kan gå ind i din virksomheds problemstillinger på mange niveauer og i den fase, som netop din virksomhed befinder sig i.

Det betyder også, at HAUGAARD Development IKKE tilbyder færdiglavede programmer, som din virksomhed skal passes ind i, men istedet tilbyder at samarbejde og udvikle et program sammen med virksomheden. og som passer til lige netop den fase og det sted, hvor din virksomhed, ledere og medarbejdere befinder sig.​

HAUGAARD Development opfordrer til, at du benytter dig af eksterne kræfter i udviklingen af din virksomhed. Det er altid sundt at have eksterne kompetente øjne og ører på de udviklingsprocesser, man ønsker at iværksætte. Vi, der kommer udefra, ser nogle andre ting og har nogle andre erfaringer, som kan være til stor nytte og gavn for din virksomhed.

Det er ikke en skam at have begrænsede kompetencer – men det er en skam ikke at gøre noget ved det!​

Du kan læse dig ind på, hvad HAUGAARD Development tilbyder – og så kan vi altid tage et perosnligt møde, hvor vi kigger på dine og virksomhedens behov.

God læsning…

Torben Haugaard

Forretningsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder samarbejde og sparring til forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. HAUGAARD Development ApS tilbyder forretningsudvikling i Bangladesh herunder samarbejde med Danida og den Danske Ambassade i Dhaka.​

Organisationsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder nye innovative udviklingsprogrammer til organisationen, ledelsen og medarbejderne. Virksomhedsledere, der har modet, viljen og ambitionen til at gå nye veje, kommer foran konkurrenterne.

Foredrag / coaching

​HAUGAARD Development henvender sig til organisationer, ledere og medarbejdere, der har brug for en moden, erfaren og kvalitativ sparring på både livs- og arbejdssituation. HAUGAARD Development ApS tilbyder foredrag om fremtidens ledelse, fremtidens organisationsudvikling og personlig udvikling.

Rekruttering

​HAUGAARD Development samarbejder med Signium International A/S, der er repræsenteret i mere end 50 lande. Vi tilbyder Search & Selektion til virksomhedens nøgleposter. HAUGAARD Development ApS anbefaler virksomheder at benytte sig af eksterne professionelle kompetencer til at finde virksomhedens nøglemedarbejdere.

HAUGAARD DEVELOPMENT IVS​

​v. Torben Haugaard

Gl. Frederiksborgvej 30

3200 Helsinge

Danmark

Tel.: 40 68 48 40

info@haugaarddevelopment.dk