Coaching

Målgruppe

Ledere og medarbejdere, der af én eller anden grund er inde i en svær eksistentiel periode. Og i det hele taget ledere og medarbejdere, der ønsker at få en kvalificeret sparring på deres livs- og arbejdssituation.​

Mål

Gennem et intensivt coachingforløb på minimum 10 gange 1½ time er det målet, at få personen op på fuld styrke.

Beskrivelse
Undersøgelser viser, at i de fleste virksomheder er 5-6% af medarbejderne i krise. Det øgede pres og de store krav, der stilles til ledere og medarbejdere betyder, at man jævnligt oplever fænomener som stress, rådvildhed og depression.


HAUGAARD Consult henvender sig til ledere og medarbejdere, der gennem et coachingforløb kan få rettet op på arbejds- og livssituationen.

Indhold og metode

Gennem et etisk og seriøst coachingforløb bibringes lederen/medarbejderen større handleduelighed, så han/hun kan tage tiltag til at få skabt balance mellem arbejde og privatliv.


Sted:- eksternt efter aftale.

Pris: Kr. 25.000,- for 10 x 1½ time

Forretningsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder samarbejde og sparring til forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. HAUGAARD Development ApS tilbyder forretningsudvikling i Bangladesh herunder samarbejde med Danida og den Danske Ambassade i Dhaka.​

Organisationsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder nye innovative udviklingsprogrammer til organisationen, ledelsen og medarbejderne. Virksomhedsledere, der har modet, viljen og ambitionen til at gå nye veje, kommer foran konkurrenterne.

Foredrag / coaching

​HAUGAARD Development henvender sig til organisationer, ledere og medarbejdere, der har brug for en moden, erfaren og kvalitativ sparring på både livs- og arbejdssituation. HAUGAARD Development ApS tilbyder foredrag om fremtidens ledelse, fremtidens organisationsudvikling og personlig udvikling.

Rekruttering

​HAUGAARD Development samarbejder med Signium International A/S, der er repræsenteret i mere end 50 lande. Vi tilbyder Search & Selektion til virksomhedens nøgleposter. HAUGAARD Development ApS anbefaler virksomheder at benytte sig af eksterne professionelle kompetencer til at finde virksomhedens nøglemedarbejdere.

HAUGAARD DEVELOPMENT IVS​

​v. Torben Haugaard

Gl. Frederiksborgvej 30

3200 Helsinge

Danmark

Tel.: 40 68 48 40

info@haugaarddevelopment.dk