Island​

HAUGAARD Development arrangerer og faciliterer ture til Island for Ledelsesgrupper og VL-grupper.

Ledelsesgrupper – Strategiplaner – Business planer og Teambuilding

Island er et land med en helt unik natur, tæt på jordens indre og højt til himlen. 

Det er et land hvor man uforstyrret af mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr, kan koncentrere sig om de næste vigtige mål for virksomheden og strategien for at nå dem. En strategiproces indeholder forfor både en oplevelse og påvirkning af naturen og et kreativt miljø til at fokusere sine mål.​

VL-grupper – “Den islandske reorganisering” – en grundig indsigt i Island håndtering af den markante krise, som landet ramte ifm. den generelle finansielle krise i verden. Hvilken betydning havde det at stå udenfor både EU og Euro’en? Denne event arrangeres som en studietur af 3½ dags varighed typisk fra torsdag til søndag. Det anbefales at arrangementet placeres i månederne maj-juni ell. august-september.

Studieturen er sammensat af en business del og en oplevelses del.

Business-delen tilbyder besøg hos: Den danske handelsdelegation, Nationalbanken, Vidskaptibladid (deres Børsen) og Vigdis Finnbogadottir Instituttet mm.

Oplevelsesdelen tilbyder sigthseeing i Reykjavik og “Den gyldne cirkel”. Besøg i Den blå lagune og et kraftværk under opførelse. Endelig tilbydes en ridetur til naturens varme kilder.

Gennem mine 17 år med islandske heste, har jeg etableret mange rigtig gode forbindelser i Island. Det er naturligvis primært hestefolk, men mange af dem har forbindelser langt ind i det islandske erhvervsliv. Især har jeg et godt samarbejde med den islandske ambassade i DK og den danske handelsdelegation i Island. Jeg har også et godt og mangeårigt samarbejde med den danske konsul på østlandet Jonas Halgrimsson, der også er direktør i færgeselskabet Smyrill Line.

LAD OS ARRANGERE DEN NÆSTE TUR TIL ISLAND SAMMEN!

Forretningsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder samarbejde og sparring til forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. HAUGAARD Development ApS tilbyder forretningsudvikling i Bangladesh herunder samarbejde med Danida og den Danske Ambassade i Dhaka.​

Organisationsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder nye innovative udviklingsprogrammer til organisationen, ledelsen og medarbejderne. Virksomhedsledere, der har modet, viljen og ambitionen til at gå nye veje, kommer foran konkurrenterne.

Foredrag / coaching

​HAUGAARD Development henvender sig til organisationer, ledere og medarbejdere, der har brug for en moden, erfaren og kvalitativ sparring på både livs- og arbejdssituation. HAUGAARD Development ApS tilbyder foredrag om fremtidens ledelse, fremtidens organisationsudvikling og personlig udvikling.

Rekruttering

​HAUGAARD Development samarbejder med Signium International A/S, der er repræsenteret i mere end 50 lande. Vi tilbyder Search & Selektion til virksomhedens nøgleposter. HAUGAARD Development ApS anbefaler virksomheder at benytte sig af eksterne professionelle kompetencer til at finde virksomhedens nøglemedarbejdere.

HAUGAARD DEVELOPMENT IVS​

​v. Torben Haugaard

Gl. Frederiksborgvej 30

3200 Helsinge

Danmark

Tel.: 40 68 48 40

info@haugaarddevelopment.dk