Lederen som Coach

Bliv en bedre coach

Målgruppe
Erfarne ledere, som ønsker at skabe præstationsforbedringer gennem personlig udvikling og coaching af medarbejdere.

Mål
– at integrere coaching som en naturlig del af lederfunktionen, så lederen bliver i stand til at støtte og udvikle sine medarbejderes ressourcer og dermed opnå præstationsforbedringer.

Beskrivelse
Med coaching som det centrale værktøj sættes fokus på personaleudvikling. Større selvindsigt og træning af personlige, relationelle og ledelsesmæssige færdigheder fører frem til større medarbejdertilfredshed og præstation.

Træningen af lederen som formidler af coaching og personaleledelse tager udgangspunkt i en udvalgt test og i oplevelsesorienterede workshops.


Lederen konfronteres med egne hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige forsvarsmanøvrer og fortrængninger mv. og udvikler herigennem evnen til at forstå og løsne op for medarbejderes blokeringer, så medarbejderen oplever større sikkerhed og engagement.

Coaching kan læres, men er kun effektiv, hvis lederen behersker metoden så naturligt og effektivt, at den bliver en umiddelbar del af hans/hendes handlemønster.


Den gode coach integrerer på en naturlig måde sine kompetencer i sin måde at lytte, iagttage, tænke og kommunikere på. Basis for den gode coaching er således lederens selvindsigt, intuition, kommunikationsevne, situationsfornemmelse – –

HAUGAARD Consult har udviklet en uddannelse af 1 års varighed, hvor individual- og gruppecoaching, intensiv træning i kreative workshops, målrettede handlings- og implementeringsplaner sikrer, at det lærte kan anvendes i dagligdagen.

Hver deltager får tilknyttet en konsulent – en personlig coach, der er ansvarlig for, at deltageren får det størst mulige udbytte af udviklingsforløbet.

Ved kursusstart interviewer konsulenten deltagerens chef og 1-2 lederkolleger, så konsulenterne med forståelse for det autentiske arbejdsmiljø bedst muligt kan vejlede den deltagende leder.

​Inde i forløbet udvælger deltageren 2-3 udviklingsområder, der skal sættes særligt fokus på gennem træningen.

Indhold og metode:
Udviklingsforløbet tager afsæt i analyser og tre forskellige tests og feedback:

 • lederens relationelle færdigheder

Tema workshops

 • Det dynamiske, personlige lederskab
 • Vejrtrækning, meditation, stemme og sang
 • Lederens fysiske og udtryksmæssige ressourcer
 • Kropssprog, Intuition og Nonverbal kommunikation (Lederskab med heste)

Individuel- og gruppecoaching

 • Mental coaching
 • Personlighedsstyrkende coaching
 • Stresscoaching
 • Coaching af medarbejdere

Teambuilding som kultur- og værdiskabende metode

 • Formål
 • Opbygning af indhold og proces
 • Lederens rolle
 • Mål og handlingsplan

Sted

 • internt og eksternt i virksomheden efter nærmere aftale.
 • Modul i Island kan arrangeres efter særlig aftale.

Pris
Aftales med kunden i hver enkelt sag

Forretningsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder samarbejde og sparring til forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. HAUGAARD Development ApS tilbyder forretningsudvikling i Bangladesh herunder samarbejde med Danida og den Danske Ambassade i Dhaka.​

Organisationsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder nye innovative udviklingsprogrammer til organisationen, ledelsen og medarbejderne. Virksomhedsledere, der har modet, viljen og ambitionen til at gå nye veje, kommer foran konkurrenterne.

Foredrag / coaching

​HAUGAARD Development henvender sig til organisationer, ledere og medarbejdere, der har brug for en moden, erfaren og kvalitativ sparring på både livs- og arbejdssituation. HAUGAARD Development ApS tilbyder foredrag om fremtidens ledelse, fremtidens organisationsudvikling og personlig udvikling.

Rekruttering

​HAUGAARD Development samarbejder med Signium International A/S, der er repræsenteret i mere end 50 lande. Vi tilbyder Search & Selektion til virksomhedens nøgleposter. HAUGAARD Development ApS anbefaler virksomheder at benytte sig af eksterne professionelle kompetencer til at finde virksomhedens nøglemedarbejdere.

HAUGAARD DEVELOPMENT IVS​

​v. Torben Haugaard

Gl. Frederiksborgvej 30

3200 Helsinge

Danmark

Tel.: 40 68 48 40

info@haugaarddevelopment.dk