Virksomhedsrådgivning

HAUGAARD Development er tilknyttet The Institute for Independent Business (IIB)

The Institute for Independent Business (IIB) er den største organisation af sin art, med over 4.000 højt kvalificerede akkrediterede Executive Associates, der tilsammen har arbejdet med tusinder af virksomheder – primært i små og mellemstore virksomheder (SMV’er).

I modsætning til større organisationer mangler små og mellemstore virksomheder ofte ressourcer til at sammensætte en ledelse med erfaring på tværs af forretningskritiske områder. Sagen er, at ansvaret for at lede og udvikle en succesfuld lille eller mellemstor virksomhed ofte er begrænset til et meget lille antal ejere eller ledere. Ikke sjældent ligger ansvaret hos en enkelt person og med så mange opgaver og begrænsede ressourcer, kan de voksende krav virke frustrerende.

Baggrund
IIB blev grundlagt i 1984, oprindeligt navngivet “Institute for Independent British Businesses”. Siden starten har instituttet fulgt med markedsudviklingen og de behov, som små og mellemstore virksomheder oplever – både lokalt og internationalt.

Business Information
IIB tilbyder deres akkrediterede Executive Associates samt ejere af små og mellemstore virksomheder viden, de normalt ikke har adgang til. Instituttet udgiver forskellige publikationer eksempelvis “Small Business Today” – for nyligt afløst af “Independent Business Today” – med aktuelle tendenser, akademiske undersøgelser i et tilgængeligt sprog, og information om nye forretningsteknikker samt praktiske artikler om uddannelse og personlig udvikling.

Research
Fra undersøgelser af erhvervssektoren, gennemført af IIB og en række videnskabelige institutioner i 1980’erne, ved vi, at små og mellemstore virksomheder ikke alene har brug for faktuel viden og tidsskriftsartikler, men også praktisk “hands-on” konsulenthjælp.

Virksomhedsrådgiver Torben Haugaard er certificeret som Executive associate i IIB og har gennem de sidste 3 år arbejdet med flere forskellige typer af virksomheder.

Det første møde med en virksomhed…

IIB tilbyder alle virksomheder et gratis møde af 2 timers varighed, hvor vi sammen med virksomhedens indehaver gennemgår alle områder af virksomheden.

Hvis der under denne gennemgang identificeres områder, hvor IIB kan hjælpe/støtte virksomheden indgåes der en aftale om en BSP (Business Support Program).

BSP indebærer en aftale om en 1-årig samarbejdsaftale, hvor IIB leverer 192 timers rådgivning til en pris af KR. 16.000,- pr. måned, hvilket svarer til 2 hele dages arbejde.

En BSP kan opsiges med én måneds varsel, uden yderligere forpligtelser for begge parter.

Forretningsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder samarbejde og sparring til forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder. HAUGAARD Development ApS tilbyder forretningsudvikling i Bangladesh herunder samarbejde med Danida og den Danske Ambassade i Dhaka.​

Organisationsudvikling

​HAUGAARD Development tilbyder nye innovative udviklingsprogrammer til organisationen, ledelsen og medarbejderne. Virksomhedsledere, der har modet, viljen og ambitionen til at gå nye veje, kommer foran konkurrenterne.

Foredrag / coaching

​HAUGAARD Development henvender sig til organisationer, ledere og medarbejdere, der har brug for en moden, erfaren og kvalitativ sparring på både livs- og arbejdssituation. HAUGAARD Development ApS tilbyder foredrag om fremtidens ledelse, fremtidens organisationsudvikling og personlig udvikling.

Rekruttering

​HAUGAARD Development samarbejder med Signium International A/S, der er repræsenteret i mere end 50 lande. Vi tilbyder Search & Selektion til virksomhedens nøgleposter. HAUGAARD Development ApS anbefaler virksomheder at benytte sig af eksterne professionelle kompetencer til at finde virksomhedens nøglemedarbejdere.

HAUGAARD DEVELOPMENT IVS​

​v. Torben Haugaard

Gl. Frederiksborgvej 30

3200 Helsinge

Danmark

Tel.: 40 68 48 40

info@haugaarddevelopment.dk